Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, nitelikli personelimizle, derslerde ve çalışmalarda yeni teknolojilerden yararlanarak öğrencilerimizi bilgi çağına hazırlamak.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları ışığında değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen, kültürel değerlerine sahip çıkan, yeni bilgi ve teknolojileri yakından takip ederek başarı yolunda emin adımlarla ilerleyen ve eğitim bölgesinde ilk tercih edilen kurum haline gelmek.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinden Ali ACI,2003 - 2004 öğretim yılında İllerarası "Puanlı Atletizm ( Fırlatma Topu )"Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye Birincisi olmuştur. Okulumuz Masa Tenisi İl yarışmalarında;Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde toplam 20 birincilik kupası, 15 ikincilik kupası, 10 da üçüncülük kupası kazanmıştır. 2005-2006 öğretim yılında ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen "Dünya Ormancılık Günü Kutlaması ve Ağaç Sevgisi" konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden; İlker KOÇOĞLU Birinci,Neşe KEKEÇ İkinci olmuştur. 2001-2002 öğretim yılında ilköğretim 2. kademe öğrencileri arasında düzenlenen "24 Kasım Öğretmenler Günü" konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Yusuf KÖROSMANOĞLU 1. olmuştur. 2004-2005 öğretim yılında ilköğretim 2. kademe öğrencileri arasında düzenlenen "39.Kütüphane Haftası" konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Semra BULDUK 3. olmuştur.

Isınma: Merkezi sistem doğalgazlı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2022 yılında Deprem dayanıklılık Güçlendirmesinden geçmiştir.

WEB - https://cumhuriyet18.meb.k12.tr

Adres - Alibey Mah.Kamer Sok.No10 Merkez / ÇANKIRI

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz, ilimizin kuzeyinde yer almaktadır. Tarihi Çan Saati´nin üst kısmındadır.

Adres - Alibey Mah.Kamer Sok.No10 Merkez / ÇANKIRI

Ulaşım Merkezden yürüyerek